Разпродажба! Мебели за бебешка стая Baby Lola and Bugs Bunny мдф Преглед отблизо

New product

Наличност: Продуктът вече не е наличен

Мебели за бебешка стая Baby Lola and Bugs Bunny мдф

2 500,00 Лв

Доставка: 1 до 2 седмици

Мебели за бебешка стая  Baby Lola  and Bugs Bunny МДФ

  • Бяло-зелено
  • Бяло-лилав
  • Бяло
  • Бяло-синьо
  • Бяло-розов
  • Бяло- оранжев
  • Бяло-жълто

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЗОНА 1*

Легло

Леглото е изработено от МДФ със сертификат Е1 отговарящ на стандартите на ЕС и решетки от масивна дървесина, спазени норми за разстояния между ребрата и съпротива на огъване и дърпане.Подматрачната скара е с три позиции и лесен монтаж и задължително се монтира в най-ниско положение ,когато детето започне да се изправя.Размера на матрака е 140 х 74 см.Бебешкото креватче се конвертира лесно в детско,като се премахнат решетките и долниата част на преда табла и съответно траверсите се монтират.

Размери
Д = 146 см
Ш = 86 см
В = 134 см  

Скрин

 Изработен от MDF с висока плътност съответствие със стандартите на Европейския съюз за използване във бебешки продукти.Разполага с 4 чекмеджета с метални водачи, които се застопоряват,при пълното отваряне. Предлага се само в бял цвят, а детайлите (крака,дръжки, декоративни елементи) в основни цветове. Чекмеджета са да поставите дрехите на вашето бебе, което означава, че можете да ги заредите до 5 -7 kgr. 

Ако искате да го използвате и като маса за повиване през първите месеци може да го закупите отделно като аксесоар, което ви дава предимство след употреба като повивална, да го възстановите до първоначалното му състояние.

Продуктите са с гарантирано качество, изнасят се в 4 страни на ЕС и имат поддръжка и след покупката. Монтажа е лесен придружен с упътване и всичко, от което имате нужда е голяма кръстата отверка.

Размери
Д = 46 см / 70см с маса за повиване/
Ш = 90 см
В = 96 см / 131 см с украса/


Гардероб

Изработен от ПДЧ и MDF с висока плътност съответствие със стандартите на Европейския съюз за използване във бебешките продукти.

Разполага с 2 чекмеджета с метални водачи, които се застопоряват,при пълното отваряне. Предлага се само в бял цвят, а детайлите (крака,дръжки, декоративни елементи) в основни цветове. Чекмеджетата са за да поставите дрехите на вашето бебе, което означава, че можете да ги натоварите до 5 -7 кг.Има една овална тръба за закачалки и един рафт. Общ обем 800 литра. Ако сте избрали да го монтирате на пода, който не е толкова равен .... не се притеснявайте, регулируемите крака предприемат действия за стабилизиране.

Размери
Д = 56 см
Ш = 106 см
В = 172 см


Кутия за играчки

Изработен от МДФ и ПДЧ с висока плътност в съответствие със стандартите на Европейския съюз за използване във бебешките продукти. Можете да съхранените играчки или одеала на вашето бебе.Общ  обем за съхранение  0,85 литра.

Размери
Д = 75 см
Ш = 45 см
В = 44 см
Етажерка

Етажерката е  изработена от МДФ съгластно изискванията на ЕС за производство на бебешките изделия.Има 4  удобни закачалки.

Един хубав и функционален начин за украсяване на стената в детската стая.

Размери
Д = 22 см
Ш = 106 см
В = 60 см

 *(Зона 1  градове с офис на лео експрес)

  

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Мебели за бебешка стая Baby Lola and Bugs Bunny мдф

Мебели за бебешка стая Baby Lola and Bugs Bunny мдф

Мебели за бебешка стая  Baby Lola  and Bugs Bunny МДФ

Path: > > > > Мебели за бебешка стая Baby Lola and Bugs Bunny мдф

В следната категория има още 9 продукта:

Върнете се в началото