УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

При поръчки с общо тегло над 30кг. разходите за доставка се договарят.

Поръчките се обработват по реда на приемане, обикновено доставката им отнема 2-3 работни дни.

Ако продуктът в момента не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от Вас продукт не може да бъде доставен, ще се свържем лично с Вас, като използваме данните за контакт, посочени от Вас при уточняване на поръчката.

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от 'Алби' ООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Безплатната доставка не важи за стоки тежащи над 30кг. /като мебели и др./. За доставката на такива стоки допълнително се договаря сумата за доставка с клиента при разговор за потвърждение на поръчката.

Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

'Алби' ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

За нас, екипът на Магазини Baby Home, е от голямо значение клиентите ни да са доволни от нашите услуги. Молим Ви своевремено да споделяте вашето мнение, препоръка или възражение относно доставката на поръчаните от Вас стоки на телефон 0898386896 или e-mail: info@bebeski-legla.bg

Желаем Ви приятно пазаруване!


Върнете се в началото